Lyst å bo på Espevær

Lyst å bo på Espevær

Publisert av John Elter den 03.04.16.

Ønsker du en ny hverdag for deg og din småbarnsfamilie?

 Drømmer du om å finne roen på et sted der der samhold og trygghet står sterkt, der du bor tett innpå naturen og havet, men likevel har det du trenger for å kunne leve et moderne liv? Prøv deg som øyboer!

 

Vi har noen ledige stillinger som vi vil legge ut fortløpende, du vil finne de her på nettsiden. Om ikke noen av disse passer for deg, finnes det allikevel mange muligheter, ta kontakt for mer info.

 Espevær er også et ideelt sted for den kreative med ønsker om å skape sin egen hverdag. Her har vi bredbånd, verdens fineste hjemmekontorutsikt, en herlig ro for deg det bor en kunstner i, og uante muligheter for den som vil utnytte turismen her ute. Vi har ca 40 000 besøkende hvert år, her ligger det et ganske urørt marked for den som ønsker å satse. De besøkende har ønsker om både mat og drikke, opplevelser, overnattingsmuligheter og mange skulle ønske det var «noe mer de kunne kjøpe», et  minne, en suvenir eller lokale matvarer.  I tiden vi lever i nå, er etterspørselen etter å kunne kjøpe seg velvære stor, her har vi for tiden ingenting å tilby. Kan du være den som kan lage deg et levebrød ut av noe av dette? Vi har også unike fiske- og dykkemuligheter , som den rette personen vil kunne utnytte til å lage seg en god jobb av. Dette er bare noe, mulighetene er mange!

 Vi søker småbarnsfamilier eller par som ønsker å stifte familie til øya vår. Dette fordi vi trives så utrolig godt her ute vi som bor her, men opplever som mange andre småsamfunn for tiden at vi har en utfordring i forhold til folketallet. Vi unge som bor her ønsker et langt liv her ute, kom og bo sammen med oss da vel!

 Vi kan tilby et livskraftig samfunn med engasjerte mennesker som står på. Vi har skole, barnehage, nærbutikk og bredbånd. Det er 11 daglige rutebåtavganger til fastlandet (5 minutter lang tur), og vi ligger sentralt i forhold til flyplass og annen kommunikasjon.

 Grip muligheten nå, - ta kontakt med oss per mail for utfyllende informasjon!

espevaer.flytt.til@gmail.com